BIJBAAN TRANSPORTPLANNING


Ben jij een administratieve topper? Kun jij secuur werken en snel schakelen? Kom dan een aantal dagen in de week bij GVT op kantoor werken!

Als medewerker op de transportplanning ben jij een ondersteunende factor voor je collega's. Jouw taak om de ritdossiers te verwerken, te controleren en compleet te maken. Ritdossiers zijn alle papieren die onze chauffeurs mee terug nemen na hun rit. Dit is een dagelijks proces. Daarnaast pak jij ook regelmatig de telefoon op om klanten te informeren over laad- en lostijden en om in contact te staan met de chauffeurs.

Verder is de bijbaan flexibel, ideaal voor naast je studie! Je werkt twee tot drie dragen per week, dit wordt in overleg bepaald. 

Waarover je moet beschikken

 

  •      Je bent bezig met je studie MBO/HBO bij voorkeur in de richting van logistiek;
  •      Je bent bereid te werken in de middag/avond;
  •      Je bent een aanpakker en bereid om een extra stap te zetten indien nodig;
  •      Je bent handig met systemen en computers;
  •      Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden


Een goede informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. Je krijgt de kans om verschillende aspecten van transport en logistiek te leren kennen. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd. Als jij uiteindelijk wilt doorgroeien zijn daar zeker mogelijkheden voor.

WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69