GUIDO VAN GURP

Guido werkt bij GVT als bakwagen chauffeur en ook als chauffeur trekker-oplegger. “Ik ben er trots op om bij zo’n groot bedrijf uit Tilburg te werken. En lekker dicht bij huis.” De echte passie van Guido is zijn gezin en in zijn vrije tijd gaat hij graag vissen. Samen met zijn vrouw Wendy en twee zoons woont Guido in Tilburg, in de wijk Korvel. In de zomer gaat hij graag met zijn gezin naar Frankrijk met de vouwwagen. “Heel de dag stil zitten op het strand is niks voor mij, ik ga liever de omgeving verkennen.”

Dat stilzitten niks voor Guido is, is bij GVT al wel gebleken. Hij is dan ook van alle markten thuis en heeft al van alles meegemaakt. “Ik werd gevraagd om de afdeling Home Deliveries mee op te starten als een van de chauffeurs om de goederen bij mensen thuis af te leveren en te installeren. Daarna heb ik ook nog mijn CE rijbewijs mogen halen.” Maar ook in het warehouse steekt Guido regelmatig zijn handen uit de mouwen. “Juist die afwisseling en de vrijheid maken mijn werk zo leuk.”

Ondanks dat Guido niet graag binnen zit, ziet hij zichzelf over een paar jaar wel de overstap maken naar bijvoorbeeld planner of mentorchauffeur. “Uiteindelijk wil ik wel meer dan alleen maar rijden. Ik weet zeker dat mijn ervaring op de weg toegevoegde waarde heeft.” Als chauffeur kan het voorkomen dat je in een lastige situatie terecht komt. “Juist dan is het van belang om vriendelijk te zijn, je best te blijven doen en rustig te blijven. Dat is ook wel iets wat ik door de jaren heen heb moeten leren.”

Zelfstandig en oplossingsgericht, dat zijn belangrijke kenmerken van een chauffeur volgens Guido. Wanneer een straat toch niet toegankelijk blijkt te zijn of als je er achter komt dat je op het verkeerde adres staat, zullen de goederen toch afgeleverd moeten worden.  “Bij GVT wordt dat initiatief beloond.” 
WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85