JUNIOR SYSTEEMBEHEERDER


Je bent samen met je collega senior systeembeheerder verantwoordelijk voor het beheer en support van de IT infrastructuur van de GVT Group of Logistics. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s op de IT afdeling, het team bestaat uit 7 personen. Vanuit Tilburg beheer je, als 1e lijns supportmedewerker het ticketsysteem waar collega's vragen of problemen kunnen melden en je documenteert (gewijzigde) procedures zodat er in de organisatie eenduidig wordt gewerkt met de diverse systemen. Je bent verantwoordelijk voor het account- en werkplek beheer. Je neemt deel aan projecten en neemt leiding in projecten ten behoeve van vernieuwing en verbetering van de infrastructuur en ten behoeve van de uitbreiding van de organisatie.


Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Tilburg, maar je bent ook bereid om zo nu en dan naar onze andere locaties te reizen wanneer nodig.

WIJ VRAGEN


  •      Een afgeronde opleiding Niveau 4 MBO ICT beheer;
  •      Kennis van Windows Server omgevingen;   
  •      Ervaring met werkplekbeheer/endpoint beheer;
  •      Pro actieve houding;
  •      Sterke analytische- en communicatieve vaardigheden;
  •      Goede uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal in woord en                   geschrift;
  •      In bezit van het rijbewijs B.

Wij verwachten van je dat je zelfstandig je werk uitoefent. Je bent een aanpakker die het werk ziet liggen. In de dagelijkse hectiek van de transport & logistiek kun jij de rust en het overzicht bewaren. Je bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast heb je een flexibele, enthousiaste en professionele instelling. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

WIJ BIEDEN


Wij bieden jou de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een vooruitstrevend logistiek dienstverlener. Je gaat werken in een omgeving die gericht is op groei met de modernste technieken en systemen. Wij bieden een uitdagende functie met een marktconform salaris, met doorgroei mogelijkheden naar een senior systeembeheerdersfunctie. 

Wij checken standaard een referentie als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast maakt het aanleveren van een bewijs van goed gedrag (VOG) deel uit van de aanstellingsprocedure.


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 96