MACHINIST / RANGEERDER TREIN 

In de rol van Machinist op onze Railterminal in Tilburg ben jij de persoon die je werk zelf voorbereidt. Je verzamelt de juiste documenten en controleert de binnenkomende en vertrekkende treinen. Je rangeert en begeleidt zelfstandig de spoorvoertuigen van de terminal naar de afzetlocaties. Je hebt veelvuldig overleg met diverse operationele afdelingen over de afwikkeling van zaken/administratie/controles voor het aan- en afvoeren van wagons. Daarnaast kun je van storingen en onregelmatigheden zelfstandig de ernst inschatten en de nodige maatregelingen nemen.


Wat vragen en verwachten we van je?


Je bent zelfstandig en in de dagelijkse hectiek van de diverse werkzaamheden kun jij de rust en het overzicht bewaren. Je bent flexibel in jouw werktijden (wisseldienst dag/avond) en voel jij je verantwoordelijk om iedere klus op tijd en volledig klaar te hebben. Wij zoeken een enthousiaste en professionele collega, waarmee we samen onze ambities kunnen waarmaken.  

Waarover je moet beschikken

  •      Je bent Machinist volledige bevoegd; 
  •      Je bent in het bezit van de certificaten Veiligheidscommunicatie,                                 Wagencontroleur en Bekwaamheid Rangeerder; 
  •      Je voldoet aan de eisen voor algemene kennis, bekwaamheid en ervaring; 
  •      Je bent in het bezit van eventuele actuele her-instructies; 
  •      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat wij bieden


Een goede informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. Je gaat werken in een vooruitstrevende en moderne organisatie. Wij bieden je een uitdagende functie voor lange termijn met een marktconform salaris, waarbij eventuele overuren uiteraard extra beloond worden. 

Daarnaast maakt het aanleveren van een bewijs van goed gedrag (VOG) deel uit van de aanstellingsprocedure. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69