TRANSPORT PLANNER (NACHT)Weet jij overzicht te houden en ben je gewend zelfstandig en snel besluiten te nemen? Weet je waar jouw chauffeurs rijden, schakel je snel en ben je creatief in je oplossingen? Wij zoeken jou als planner! 


Als nachtplanner ben je een belangrijke schakel van de planning in de avond- en nachtdienst. Je bent het aanspreekpunt voor zowel het crossdock als de nachtchauffeurs en zorgt ervoor dat alles in de nacht op rolletjes loopt. Je levert een belangrijke bijdrage aan al onze nachtritten. 


Jouw werkdag start om 20:00 met een overdracht van je collega's in de dagdienst. Vanaf middernacht ben jij diegene die verantwoordelijk is voor het goed verlopen van onze nachtritten en de administratieve handelingen. Zelfstandigheid en communicatieve vaardigheden zijn hierbij belangrijke eigenschappen die jou in deze functie helpen. Rond 06:00 druppelen jouw collega's van de dagdienst weer binnen. Jullie bespreken kort afgelopen nacht en je draagt alles weer over. Voor jou is het tijd om na een hectische nacht met een tevreden gevoel naar bed te gaan. 
JOUW TAKEN


  •      Zorg dragen voor tijdig vertrek nachtroutes en de aansturing hiervan tijdens de nacht;
  •      Aanspreekpunt planning voor het crossdock;
  •      Aanspreekpunt voor de nachtchauffeurs in Tilburg, Alkmaar en Apeldoorn;
  •      Diverse administratieve werkzaamheden t.b.v. de planning; 
  •      Aanpassingen doen in de planning bij vertraging of onverwachte omstandigheden.     

WIJ VRAGEN


Je bent een zelfstandige medewerker die werk ziet liggen, een aanpakker. Het is belangrijk in de nachtdienst dat je alles goed voorbereid voor de volgende dag. Je bent een belangrijke schakel binnen het team, dus samenwerken en goede communicatie is erg belangrijk. Wij vragen flexibiliteit om ad hoc werkzaamheden op te pakken en in hectische situaties ben je stressbestendig en blijf je accuraat.

  •      MBO werk- en denkniveau; 
  •      Gedreven persoonlijkheid; 
  •      Communicatieve vaardigheden;
  •      Affiniteit met Transport & Logistiek; 
  •      Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

WIJ BIEDEN


Een informele werksfeer en werkzekerheid in een groeiende organisatie. We bieden je in deze functie een marktconform salaris. Het betreft een fulltime functie met werktijden tussen 20.00 en 06.00 uur. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69