PLANNER TRUCK CONTROL


Houd jij graag het overzicht en ben je gewend snel beslissingen te nemen? Weet jij graag waar jouw collega's zijn, schakel je snel en ben je creatief in oplossingen? Dan willen wij jou als Planner Truck Control. 

Als medewerker Truck Control start je vroeg op de dag en bekijk je de stand van zaken. Daar waar een rit uit de pas loopt ga je direct schakelen. Je stuurt bij waar nodig en zo zorg je de rest van de dag ervoor dat de dagelijkse planning van de ritten zo efficiënt mogelijk verloopt. Je begeleidt de geplande ritten van de dag. Je controleert chauffeurs en routes op tijdigheid en juistheid. Daar waar nodig pas je routes aan, instrueer je de chauffeurs en schakel je met je collega's van Customer Service. 

Jouw taken

  • Je checkt dagelijks of alle chauffeurs op tijd vertrokken zijn en alle priorityzendingen op tijd in levering zitten;
  • Je anticipeert wanneer er onregelmatigheden zijn bij vertrek of onderweg;
  • Je werkt samen met je collega's van de afdeling Customer Service, het Crossdock en geeft feedback aan de routeplanners.
  • Je schakelt met chauffeurs als de rit gewijzigd wordt en brengt de wijzigingen aan in het systeem. 

Daarnaast werk je samen met het team Planning aan een continue optimalisatie wat betreft de (wacht)uren van chauffeurs, leverperformance, planperformance en de bezettingsgraad van een voertuig.

Wij zoeken

Een zelfstandige medewerker die de touwtjes graag in eigen handen heeft. Je bent iemand die niet van de problemen wegloopt maar ze juist oppakt. Je bent niet bang om een duidelijke boodschap over te brengen. Je bent accuraat en verwacht dat ook van de ander. Je begrijpt dat er iets kan gebeuren en je stelt alles in het werk om herhaling te voorkomen. Je bent pas tevreden over je werkdag als je werk af is en alles loopt zoals gepland.

Spreekt het aan wat wij vragen? Reageer dan snel!

  •      MBO+ werk- en denkniveau, affiniteit met Transport & Logistiek;
  •      Commercieel ingesteld, je denkt in performance en optimalisatie;
  •      Communicatieve vaardigheden, overtuigen en duidelijkheid geven is jouw expertise;
  •     Digitaal onderlegd, de moderne IT programma's zijn jouw niet vreemd.

Wat wij bieden

Je kiest voor een afwisselende en flexibele baan bij een vooruitstrevende en ambitieuze organisatie, waar we op informele manier met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week met een salaris tussen de €2.000 en €2.900 per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.   


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85