RANGEERCHAUFFEUR APELDOORN

Als rangeerder draag je zorg voor het zo efficiënt mogelijk aankoppelen, verrijden en afkoppelen van opleggers op ons bedrijfsterrein. Ook pendel je tussen onze locatie en die van onze klanten om opleggers op te halen. Je rijdt met een terminaltrekker en diverse opleggers en manoeuvreert efficiënt en handig bij het aan- en afkoppelen.


Daarnaast zul je ook op het crossdock ingezet worden. De werkzaamheden op het crossdock bestaan voornamelijk uit het laden en lossen van onze vrachtwagens met gebruik van een laadlijst. Dit doe je op een zo efficiënt mogelijke manier middels een EPT of heftruck.


De ene week zul je als rangeerder werken en de andere week als crossdock medewerker. Dit brengt met zich mee dat het een erg afwisselende functie is. De functie zal uitgevoerd worden in een avond/nacht-dienst, waarbij de werktijden liggen tussen 16.30 uur en 02.00 uur. 

Waarover je moet beschikken

  •      MBO werk- en denkniveau
  •      Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B inclusief T-rijbewijs
         (rijbewijs behaalt voor 1 juli 2015 heeft een geldig T-rijbewijs)
  •      Je bent een aanpakker en bereid om een extra stap te zetten indien nodig
  •      Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal

Wat wij bieden


Een goede informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. Je krijgt de kans om verschillende aspecten van transport en logistiek te leren kennen in een vooruitstrevende organisatie. Wij bieden een marktconform salaris en eventuele overuren worden beloond volgens CAO Beroepsgoederenvervoer.
WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69