RANGEERDER BTT

Vind jij het mooi om als chauffeur te rijden met groot materiaal? Vrijheid in je functie te hebben en eventueel uiteindelijk via GVT Group of Logistics je groot rijbewijs te halen? 

Aan energie en enthousiasme heb jij geen gebrek. Als rangeerder bij BTT (Barge Terminal Tilburg) is iedere dag anders en ga jij met je collega's de uitdaging aan bij onze klanten de juiste containers af te leveren en op te halen. Je komt elkaar gedurende dag vaak tegen, leuk als jullie even toeteren! Jij bent verantwoordelijk voor het verrijden van containers tussen de verschillende bedrijventerreinen in Tilburg. Daarnaast dok je zorgvuldig aan, ben je behendig met koppelen en handel je de administratie correct af. Heb je nog geen ervaring, geen probleem je nieuwe collega leert het je graag. Daarvoor vragen wij wel flexibiliteit van je want per week wissen we jouw diensten. Je start je dag om 06:00 of om 12:00 uur. 

 

Voordat je enthousiast gaat solliciteren is het belangrijk om te weten dat je voor deze functie in bezig bent van een rijbewijs B inclusief T-rijbewijs (rijbewijs B behaald voor 1 juli 2015? Dan heb jij automatisch een geldig T-rijbewijs). Heb je geen T-rijbewijs maar is deze baan wel perfect voor jou, reageer dan ook en dan kijken we met jou naar de mogelijkheden. 

 


Waarover je moet beschikken

  •      MBO werk- en denkniveau;
  •      Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
  •      Je bent een aanpakker en bereid om een extra stap te zetten indien nodig;
  •      Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;

Wat wij bieden


Een goede informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. Je krijgt de kans om verschillende aspecten van transport en logistiek te leren kennen in een vooruitstrevende organisatie. Wij bieden een marktconform salaris en eventuele overuren worden beloond volgens CAO Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast vele kansen om intern door te groeien.
WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69