RANGEERDER 

Als rangeerder draag je zorg voor het zo efficiënt mogelijk aankoppelen, verrijden en afkoppelen van opleggers. Ook pendel je tussen de terminals en bedrijfsterreinen. Je rijdt met een terminaltrekker en diverse opleggers en manoeuvreert efficiënt en handig bij het aan- en afkoppelen. Je werktijden zijn tussen 05:00 en 18:00. 


Je taken


Je verplaatst allerlei trailers/containers over verschillende bedrijfsterreinen waar je aan- en afkoppelt van de opleggers. Daarnaast dok je zorgvuldig aan en handel je de administratie correct af. Ook zorg je voor een correcte naleving van de terreinregels, ga je netjes met het beschikbare werkmaterieel om en rijdt je schadevrij.

Waarover je moet beschikken

  •      MBO werk- en denkniveau
  •      Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B inclusief T-rijbewijs
         (rijbewijs behaalt voor 1 juli 2015 heeft een geldig T-rijbewijs)
  •      Je bent een aanpakker en bereid om een extra stap te zetten indien nodig
  •      Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal

Wat wij bieden


Een goede informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. Je krijgt de kans om verschillende aspecten van transport en logistiek te leren kennen in een vooruitstrevende organisatie. Wij bieden een marktconform salaris en eventuele overuren worden beloond volgens CAO Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast vele kansen om intern door te groeien.
WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69