SENIOR SYSTEEMBEHEERDER


Je bent samen met je collega systeembeheerder verantwoordelijk voor het beheer en support van de IT infrastructuur van GVT Group of Logistics. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s op de IT afdeling, het team bestaat uit 7 personen. Vanuit Tilburg beheer je samen het datacenter waar verschillende eigen locaties in binnen- en buitenland gebruik van maken. Je zorgt ervoor dat je collega's optimaal gebruik kunnen maken van de IT mogelijkheden binnen GVT. Je beheert als 2e lijns support het ticketsysteem waar collega's vragen of problemen kunnen melden en je documenteert (gewijzigde) procedures zodat er in de organisatie eenduidig wordt gewerkt met de diverse systemen. Je neemt deel aan projecten en neemt leiding in projecten ten behoeve van vernieuwing en verbetering van de infrastructuur en ten behoeve van de uitbreiding van de organisatie.


Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Tilburg, maar je bent ook bereid om zo nu en dan naar onze andere locaties te reizen wanneer nodig.

WIJ VRAGEN


  •      Een afgeronde opleiding Niveau 4 MBO ICT beheer;
  •      In bezit van het rijbewijs B;
  •      Ervaring met support en beheer op Microsoft producten als Windows, Windows Server,       Exchange, SQL, Office;
  •      Je hebt ervaring met Hyper-V omgevingen en bent in staat deze te beheren;
  •      Gedegen kennis van IP netwerk infrastructuren met ervaring van producten van Aruba       en Fortigate; 
  •      Pro actieve houding;
  •      Sterke analytische- en communicatieve vaardigheden;
  •      Goede uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal in woord en                   geschrift;
  •      Microsoft Certificeringen zijn een pré; 

Wij verwachten van je dat je zelfstandig je werk uitoefent. Je bent een aanpakker die het werk ziet liggen. In de dagelijkse hectiek van de transport & logistiek kun jij de rust en het overzicht bewaren. Je bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast heb je een flexibele, enthousiaste en professionele instelling. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

WIJ BIEDEN


Wij bieden jou de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een vooruitstrevend logistiek dienstverlener. Je gaat werken in een omgeving die gericht is op groei met de modernste technieken en systemen. 

Wij checken standaard een referentie als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast maakt het aanleveren van een bewijs van goed gedrag (VOG) deel uit van de aanstellingsprocedure. *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 96