LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER


Als logistiek administratief medewerker ben je werkzaam op de locatie van een van onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de orderadministratie van deze klant en werkt hiervoor met verschillende systemen zoals SAP en IO. Daarnaast dien je waar nodig ook bij te springen in het warehouse, je werkt dan ook regelmatig op de heftruck. Je helpt het team mee met het verzendklaar maken en controleren van goederen. Zo zorg je samen dat alles op rolletjes loopt voor de klant. Je gaat werken in een 2 ploegendienst met tijden tussen 06.00 - 15.00 uur en 13.00 - 22.00 uur (in piekperioden in 3 ploegen).

WIJ VRAGEN

Je hebt minimaal MBO+ werk en denkniveau. Je bent administratief sterk en je werkt secuur. Je vindt het fijn om in een hectische omgeving te werken, waarin jij kalm blijft om de juiste prioriteiten te stellen. Je bent flexibel en zet graag een stapje extra als dat nodig is. Daarnaast vinden wij het fijn als je communicatief sterk bent in woord en geschrift. Ook ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.

WIJ BIEDEN

Wij bieden je een baan in een modern en vooruitstrevend bedrijf waarin we informeel en met plezier samenwerken.  Waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het betreft een dienstverband van 40 uur per week met een marktconform salaris volgens cao BGV.  


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85