ASSISTENT CONTROLLER


Als assistent controller ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig afsluiten van alle administraties die vallen onder GVT Group of Logistics.  Nadat het finance team alle mutaties verwerkt heeft, voer je diverse controles uit en stel je de periodieke rapportages en analyses op. De complexiteit van de verschillende administraties zie jij als een uitdaging. Je pakt een coördinerende rol om efficiency slagen te maken en om het overzicht te houden over de te verwerken administraties. Daarnaast zijn er diverse finance projecten waar je eindverantwoordelijk voor bent.  


BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN

  •      Opstellen van periodieke rapportages inclusief analyses;
  •      Periode- en jaarafsluitingen voor de verschillende BV's die vallen onder
         GVT Group of Logistics;
  •      Voorbereiden van verschillende financiële overzichten;
  •      Voorbereidende werkzaamheden voor jaarrekeningen (incl. consolidaties);
  •      Begeleiden van de begrotingscyclus;
  •      Verder verfijnen van de plan & control cyclus;
  •      Verder uitrollen van AFAS mogelijkheden.

WIJ VRAGEN


Wij willen ons team uitbreiden met een enthousiaste en gedreven financial, met natuurlijk passie voor cijfers. Je bent toe aan de volgende stap in je carrière en wil deze maken in een commerciële omgeving. Jij motiveert jezelf en anderen om altijd te gaan voor het beste resultaat. Belangrijk vinden wij natuurlijk dat je zeer accuraat bent in je werk en analytisch bent ingesteld. 

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op zak en daarnaast ervaring opgedaan met complexe boekhoudingen en consolidaties. Daarnaast heb je een vergevorderde kennis van Excel, kennis van AFAS is een pré. 

WIJ BIEDEN


Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende baan in een moderne en vooruitstrevende organisatie waarin we informeel en met een gezonde dosis humor samen hard werken aan een gezamenlijk doel. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het betreft een fulltime dienstverband met een marktconform salaris. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69