AVOND CHAUFFEUR VEENDAM

Ben jij chauffeur in hart en nieren maar sta je niet graag in de file? Ben je flexibel en wil je in de avond werken? Dan ben jij de chauffeur die wij zoeken! Als avondchauffeur rijd je ritten naar verschillende steden. Dit kunnen pendelritten naar andere vestigingen zijn, maar ook ritten naar  verschillende klanten in het land. Je begint rond 17:00 en je eindtijd varieert.


WIJ VRAGEN

  •      Je bent in het bezit van rijbewijs CE;
  •      Je bent in het bezit van een geldige code 95;
  •      Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart;
  •      Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Je bent zelfstandig en in hectische situaties blijf je kalm en positief. Bovendien ben je communicatief vaardig en blijf je altijd klantvriendelijk. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel en representatief. 

WIJ BIEDEN


Wij bieden je een verantwoordelijke baan bij een vooruitstrevend logistiek dienstverlener waarin we met plezier met elkaar samenwerken. Beloning vindt plaats conform CAO BGV. Daarnaast beschikt GVT over een eigen Academy waarmee onder andere de volledige bijscholing voor de code 95 wordt verzorgd. WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85