BUSINESS ENGINEER 


Word jij onze nieuwe Business Engineer met als specialisme Applicatiebeheer?

BTT Multimodal Container Solutions is specialist in het efficiënt en duurzaam vervoeren van containers per spoor, binnenvaart of over de weg. Vanuit onze eigen barge- en railterminals hebben wij wekelijks vele tientallen verbindingen van en naar de zeehavens in Rotterdam en Antwerpen, Polen en China. 

 

Jouw functie:
Wij willen ons jonge en dynamische team versterken met een Business Engineer met specialisme Applicatiebeheer. De functie omvat een tweetal key onderdelen, te weten Applicatiebeheer en Business Engineering. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de belangrijkste softwarepakketten in de rol van super user, zodanig dat de stabiliteit en juistheid van de systemen maximaal gegarandeerd is. Je bent het eerste aanspreekpunt voor trouble shooting, rapportages en verbeteringen.

Het tweede onderdeel is om, door jouw kennis van onze systemen te combineren met je kennis van de BTT processen, analyses te doen, conclusies te formuleren en processen efficiënter in te richten. Op basis van de analyses moet jij besluiten kunnen nemen en adviezen richting management/directie kunnen geven. Daarnaast begeleidt je implementatietrajecten van IT gerelateerde projecten. Voor de aankomende twee jaar staan een aantal nieuwe/ her- implementaties op de agenda. 

Je komt in een klein team te werken waarbij je binnen je functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. 

JOUW PROFIEL
 

  •      Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een informatica, supply chain of bedrijfskundige richting;
  •      Je stelt van nature de vraag waarom iets gebeurt en hebt het analystisch vermogen om de oorzaak van het probleem te vinden;
  •      Je hebt (basis-) kennis van en affiniteit met databasing om jouw functie goed uit te voeren;
  •      Communicatief ben je vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

WIJ BIEDEN


Wij bieden een veelzijdige baan in een uiterst ambitieus bedrijf met focus op groei. Je werkt in een compleet nieuw en modern hoofdkantoor, waar een professionele maar ontspannen sfeer hangt. Dit in een vooruitstrevende organisatie waar we informeel met elkaar werken.  

 

WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69