CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (Standplaats Willebroek)

Als chauffeur distributie zorg je dagelijks voor het correct afleveren van de goederen bij onze klanten. Jij krijgt de verantwoordelijkheid over een trekker-oplegger combinatie en maakt daarbij gebruik van een moderne boordcomputer om de rit op correcte wijze te registreren. De routes worden gereden binnen de Benelux in een dagdienst, echter is het ook mogelijk om in de avond en/of nacht te rijden. Als chauffeur draag je bij aan een mooi bedrijfsresultaat en heb je direct invloed op een tevreden klant. Jij bent het visitekaartje van GVT Transport & Logistics.


Waarover je moet beschikken


  •      Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs CE
  •      Je bent in het bezit van een geldige code 95
  •      Je bent in het bezit van een geldige tachograafkaart
  •      Je hebt doorzettingsvermogen
  •      Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een vooruitstrevend en familiair bedrijf waarin we op een informele manier met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beloning vindt plaats conform CAO BGV. Daarnaast beschikt GVT over een eigen Academy waarmee onder andere de volledige bijscholing voor de code 95 wordt verzorgd.


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85