CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (OVERNACHTEN IN TILBURG)

Als Chauffeur Distributie zorg je dagelijks voor het correct afleveren van goederen bij onze klanten. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een trekker-oplegger combinatie en maakt daarbij gebruik van een moderne boordcomputer om de rit op correcte wijze te registreren. Dit doe je vanaf onze vestiging in Tilburg, je vindt het dus geen probleem de hele week van huis te zijn. 

 

De routes worden gereden binnen de Benelux in een dagdienst. Als chauffeur draag je bij aan een mooi bedrijfsresultaat en heb je direct invloed op een tevreden klant. Je bent het visitekaartje van GVT.  


WIJ VRAGEN

  •      Je bent in het bezit van rijbewijs CE;
  •      Je bent in het bezit van een geldige code 95;
  •      Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart;
  •      Je vindt het geen probleem om de hele week van huis te zijn en te rijden vanaf onze             standplaats in Tilburg;
  •      Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Je bent zelfstandig en in hectische situaties blijf je kalm en positief. Bovendien ben je communicatief vaardig en blijf je altijd klantvriendelijk. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel en representatief. 

WIJ BIEDEN


Wij bieden je een verantwoordelijke baan bij een vooruitstrevend logistiek dienstverlener waarin we met plezier met elkaar samenwerken. Beloning vindt plaats conform CAO BGV. Daarnaast beschikt GVT over een eigen Academy waarmee onder andere de volledige bijscholing voor de code 95 wordt verzorgd. WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69