Commercieel medewerker binnendienst


Werk jij graag in de logistiek? Vind jij het heerlijk om de schakel tussen de klant, planning, chauffeurs en externe transporteurs te zijn? Dan word jij de nieuwste aanwinst voor onze afdeling! 

Aan energie en enthousiasme heb jij geen gebrek. Samen met een gezellig en hecht team van vijf medewerkers zorg je ervoor dat je de klant zowel telefonisch als per mail begeleidt in het gehele logistieke proces. Wat ga je precies doen? Je gaat elke klant van jouw beste advies voorzien en je bent verantwoordelijk voor vragen zoals; waar blijft mijn zending? Er is een pallet te weinig geleverd, wanneer kan ik die verwachten? Hiervoor onderhoudt jij contact met de afdeling planning. Daarnaast verwerk jij tijdig en accuraat de orders in het systeem. Met jouw skills zorg jij voor een lach op ieders gezicht. Niet alleen bij klanten maar ook bij je collega's. Zo word jij de commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken! Of je nou ervaren of een starter bent, er zijn opties genoeg. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 40 uur in de week (32 uur is bespreekbaar). Je gaat hier fijne werkervaring op doen en daar krijg je een heel lekker salaris voor terug! 

Nu ben jij natuurlijk héél benieuwd hoe jouw werkdag er verder uit komt te zien?
Geen één dag is hetzelfde, je start de dag in elk geval op met een lekker kopje koffie. Veel tijd is er niet te verliezen, want de dag begint meteen. Je installeert je op je werkplek en checkt je mailbox. Wat heeft prioriteit? Je pakt deze werkzaamheden meteen op en zorgt dat ze van je lijstje kunnen worden afgestreept. Terwijl je dat aan het doen bent, bellen de eerste klanten en collega's al met vragen. Gedurende de dag probeer jij zoveel mogelijk vragen van klanten op een servicegerichte manier te beantwoorden. 

WIJ VRAGEN


  •      Een aanpakker die met druk om kan gaan;
  •      Een energieke proactieve teamplayer;
  •      Klant- en resultaatgerichtheid;
  •      Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
  •      Affiniteit met transport & logistiek;
  •      HBO werk- en denkniveau;
  •      Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  •      Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift.

WIJ BIEDEN


Een beloning tussen de €2.100 en €2.800 per vier weken, afhankelijk van opleiding en ervaring. Verder kies je voor een afwisselende en flexibele baan bij een vooruitstrevend en familiair bedrijf, waar we op informele manier met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69