CROSSDOCK MEDEWERKER


Als crossdock medewerker draag je zorg voor het verzamelen van goederen aan het dok en het verplaatsen van goederen met behulp van een elektrisch palletwagen en of heftruck. Daarnaast zorg je voor het verzendklaar maken en controleren van goederen en het laden en lossen van de vrachtwagen. Verder verricht je algemene crossdock werkzaamheden en ondersteun je de meewerkend voorman. Er wordt gewerkt in ploegendiensten, waarbij er ook sprake is van een nachtdienst. 

JOUW PROFIEL


Je bent gemotiveerd en hebt oog voor detail en precisie. Daarnaast werk je graag in een team en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en initiatief. Je hebt dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit, en je zet moeiteloos een stap extra. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en een heftruck certificaat is een pre. 

WIJ BIEDEN


Wij bieden een fulltime baan in een modern en vooruitstrevend bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer.   


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85