Customer Service Medewerker

 

Heb jij ervaring als Customer Service Medewerker in de logistieke sector? Vind jij het heerlijk om de schakel tussen de klant, planning en chauffeurs te zijn? Dan word jij de nieuwste aanwinst op onze afdeling! 

Aan energie en enthousiasme heb jij geen gebrek. Samen met een gezellig en hecht team van zes medewerkers zorg je ervoor dat je de klant zowel telefonisch als per mail begeleidt in het gehele logistieke proces. Wat ga je precies doen? Je gaat elke klant van jouw beste advies voorzien en je bent verantwoordelijk voor o.a. het monitoren van de KPI's en het bewaken van de afgesproken leverperformances. 
Hiervoor onderhoud 
jij contact met de afdeling planning.  Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Met jouw skills zorg jij voor een lach op ieders gezicht, niet alleen bij klanten maar ook bij je collega's. Zo word jij de Customer Service Medewerker die wij zoeken! Wij zijn op zoek naar een ervaren nieuwe collega voor 40 uur in de week.
 

GVT Group of Logistics heeft een krachtige positie in de Nederlandse markt met vijf vestigingen in Willebroek, Alkmaar, Veendam, Apeldoorn en Tilburg. Op het hoofdkantoor in Tilburg vinden de Customer Service activiteiten voor alle vestigingen plaats. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor je eigen portfolio. Gedurende de dag probeer jij de klant op een servicegerichte manier van advies te voorzien. 

WIJ VRAGEN

 

  •      Ervaring in de logistiek is een eis;
  •      Een energieke proactieve teamplayer;
  •      Klant- en resultaatgerichtheid;
  •      Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
  •      HBO werk- en denkniveau;
  •      Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  •      Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift.

WIJ BIEDEN


Beloning is afhankelijk van opleiding en ervaring. Verder kies je voor een afwisselende en flexibele baan bij een vooruitstrevend en familiair bedrijf, waar we op informele manier met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69