DEBITEURENBEHEERDER / MEDEWERKER FINANCE


Ben jij die professionele en klantgerichte debiteurenbeheerder die ook graag andere financiële taken oppakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Door jouw service gerichte aanpak en het bieden van de juiste betaaloplossing weet jij het aantal openstaande vorderingen terug te dringen. Je ziet het als een uitdaging om op een professionele en klantgerichte manier het betaalgedrag van onze debiteuren te verbeteren en handelt hier proactief in. 

Om dit te bereiken onderhoud je het contact met onze debiteuren en externe (incasso) partners. Je verstuurt aanmaningen/rekeningoverzichten en legt contact met de klanten om heldere afspraken te maken over de betaling van de openstaande termijnen. Daarnaast zorg je ervoor  dat klachten en disputen correct en juist afgehandeld worden.

Je gaat je voornamelijk bezig houden met de dagelijkse uitvoer van het debiteurenbeheer, maar er zijn voldoende mogelijkheden om daarnaast ook andere financiële taken uit te voeren.

Het betreft een fulltime functie van 40 uur. 


JOUW TAKEN


 • (Telefonische) contacten onderhouden met debiteuren en op een klant- en resultaatgerichte manier afspraken maken met als doel het nakomen van de betalingsverplichting;
 • Tijdig herkennen van risico's en anticiperen op mogelijke problemen met betalingen;
 • Up-to-date houden van rapportages m.b.t. openstaande posten;
 • Indien er een dispuut naar voren komt, vertaal je deze naar je collega's en zorg je voor een goede overdracht; 
 • Het doorvoeren van administratieve wijzigingen. 


WIJ VRAGEN


 • (Je bent communicatief zeer sterk, legt makkelijk contact en weet de juiste toon te raken;
 • Je vindt het leuk om veel te bellen en heldere afspraken te maken over de betaling van het openstaande saldo;
 • Je werkt resultaatgericht, doortastend en klantgericht; 
 • Je bent financieel onderlegd, administratief sterk en hebt oog voor detail; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift, een goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
 • Je hebt 2-3 jaar relevante werkervaring;
 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau. 


WIJ BIEDEN


Een fijne informele werksfeer waar niet alleen hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor plezier. Je komt te werken in een gemotiveerd team waarin je de kans hebt om meerdere facetten van finance te leren kennen en deze jezelf eigen te maken. We bieden je in deze functie een marktconform salaris bij een moderne en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wij checken standaard een referentie als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast maakt het aanleveren van een bewijs van goed gedrag (VOG) deel uit van de aanstellingsprocedure. 
WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85