FINANCE MANAGER 

 

BTT Multimodal Container Solutions BV is specialist in het efficiënt en duurzaam vervoeren van containers per spoor, per binnenvaart en over de weg. Vanuit onze diverse barge- en railterminals hebben wij wekelijks vele tientallen verbindingen van en naar de zeehavens in Rotterdam en Antwerpen. Maar ook alle overige activiteiten rondom een container, zoals opslag, douaneafhandeling en reparatie, worden door BTT verzorgd. 

 

Door de grote groeiambitie is besloten om een afdeling finance op te zetten die zich volledig kan focussen op BTT en alle gelieerde holdings. Voor de aansturing van deze afdeling zoeken wij een enthousiaste finance manager met ambitie! Het finance team bestaat uit 6 medewerkers, waaronder een assistent controller, 3 finance medewerkers en 2 medewerkers voor facturatie. 

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die niet alleen uitdaging ziet in het perfect op orde hebben van de financiële administratie en rapportering, maar ook enthousiast wordt van het actief adviseren van de directie bij diverse projecten. Samen met de andere collega's in het managementteam zorg je voor een verdere professionalisering van de algemene organisatie. Door de omvang van de organisatie zijn de juiste KPI's noodzakelijk om goede beslissingen te kunnen nemen. In jouw rol als finance manager zorg je er voor dat de KPI's, in de vorm van BI rapportages, aansluiten bij de financiële resultaten. Door jouw kennis van de processen bepaal je samen met het management team welke KPI's van belang zijn en hoe de BI rapportages er uit zien. 

 

In onze organisatie vinden we een prettige werksfeer erg belangrijk. Van jou, als leidinggevende van het finance team, wordt dan ook verwacht dat je de medewerkers in je team weet te enthousiasmeren en ervoor zorgt dat de taken dusdanig verdeeld zijn dat iedereen op een goede manier zijn werk kan uitvoeren.

 

Als je uitdaging ziet in een zeer veelzijdige finance functie, waarbij je als onderdeel van het managementteam mee kunt bouwen aan de verdere professionalisering van de organisatie, dan is dit een functie voor jou! De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

-  Verantwoordelijk voor een tijdige en correcte periodieke (4-wekelijkse) afsluiting, inclusief bijbehorende financiële rapportages en analyses.

-  Verantwoordelijk voor de financiële administratie (debiteuren-, crediteuren- en salarisadministratie, grootboek)

-  Zorgt voor een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen.

- Zorgt voor het opstellen van de jaarlijkse begrotingen en zorgt ervoor dat alles in orde is voor de jaarlijkse interim- en jaarrekeningcontroles.

- Zorgt ervoor dat de BI rapportages in de organisatie de juiste KPI's bevatten en dat deze KPI's aansluiten bij de financiële resultaten. 

-  Aanspreekpunt voor diverse externe partijen, zoals banken en accountant.

- Adviseert de directie actief over diverse financiële zaken en neemt deel aan diverse projecten voor het leveren van financiële input. 

-  Je geeft leiding aan het finance team. 

 

 

WAT WIJ VRAGEN:

 

  •        Minimaal HBO+ opleidingsniveau, bij voorkeur in financiele of accountancy richting;
  •        Minimaal 7 jaar werkervaring, bij voorkeur in een leidinggevende functie;
  •        Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een groeiende organisatie;
  •       Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord in geschrift; 

WIJ BIEDEN:

 

  •     Marktconform salaris bij een vooruitstrevende organisatie;
  •     Uitdagende baan in een groeiende organisatie;
  •     Veel vrijheid om de organisatie verder te ontwikkelen; 
  •     Een informele werksfeer waar jij lef mag tonen. Graag zelfs! 

WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69