HR MEDEWERKER


Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg fungeert onze HR afdeling voor de gehele GVT Group of Logistics organisatie bestaande uit 7 bedrijven met in totaal ruim 900 medewerkers. Wij willen het team versterken met een fulltime allround HR medewerker. Je komt in aanraking met alle facetten van het HR vak, wat deze functie veelzijdig maakt. Je werkomgeving is dynamisch en je bent onderdeel van een ambitieus en gezellig team (7 collega's) waar samenwerken heel belangrijk is.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een correcte uitvoer van de HR administratie rondom instroom, doorstroom en uitstroom. In- en uitdienstdossiers aanmaken en bijhouden, verwerken van personeelsmutaties, uitgeven van certificaten zijn taken waar je de HR adviseur mee ondersteunt. Jij vindt het een uitdaging om de administratie tot in de puntjes te regelen. Daarnaast ben je ook de controleur van een gedeelte van de urenregistratie, hiervoor heb je veel contact met chauffeurs en planners om te zorgen dat alle gewerkte uren correct verwerkt worden. En omdat jij een spin in het web bent ben je ook nog eens de beheerder van ons kledingbestelsysteem. Jij zorgt ervoor dat onze operationele collega's er allemaal netjes bijlopen!

Jouw profiel:


  •      MBO+ werk- en denkniveau;
  •      Enige passende werkervaring;
  •      Duizendpoot, je bent in staat snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
  •      Daarbij werk je gestructureerd, nauwkeurig en accuraat;
  •      Zelfstandig, je durft vooruit te werken en je bent gedreven om op zoek te gaan naar verbeteringen;
  •      Communicatief sterk, je komt overtuigend over via telefoon en mail;
  •      Hands-on, dan pas je in het team en bij GVT want wij houden van doorpakken!

Wat wij bieden

Wij bieden een veelzijdige HR baan waarbij je te maken krijgt met alle facetten van het HR vak. Dit in een vooruitstrevende organisatie waar we informeel met elkaar samenwerken. In deze baan krijg je te maken met dagelijkse uitdagingen en ben je samen met het team constant bezig met het optimaliseren van HR binnen GVT Group of Logistics. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week met een marktconform salaris. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85