HR VERZUIM MEDEWERKER


GVT Group of Logistics telt 7 bedrijven met in totaal 8 verschillende vestigingen. Vanuit het hoofdkantoor in Tilburg fungeert onze HR afdeling voor de gehele organisatie met ruim 900 medewerkers. Het HR team bestaat momenteel uit twee HR managers die in totaal 3 HR adviseurs, 1 recruiter, 2 HR medewerkers en een salarisadministrateur aansturen. Ter versterking van het team zoeken we een HR medewerker met als specialisme verzuim. Je bent verantwoordelijk voor een strakke regie op het verzuimproces.

Wat ga je doen?

Als verzuimspecialist op onze HR afdeling ben jij de regisseur in verzuimdossiers. Je bent contactpersoon voor onze zieke medewerkers, maakt afspraken, bewaakt het tijdspad en schakelt tijdig met leidinggevenden. Je zoekt naar mogelijkheden voor re-integratie en aangepaste werkzaamheden binnen de organisatie en betrekt leidinggevende hierbij. Jij maakt de afspraken met de bedrijfsarts, geeft opvolging aan zijn terugkoppelingen en zorgt voor een correcte administratie. Om het verzuim verder terug te dringen heb je ook een grote rol in het preventiebeleid, een proactieve houding hierin is meer dan gewenst. Belangrijk dat jij mee denkt in onze eigenzinnige kijk op verzuim en je wil met onze organisatie gaan voor duurzaam herstel.

Naast jouw specialisme ondersteun je de HR adviseurs met andere HR werkzaamheden voor het gehele in- , door- en uitstroomproces. We werken samen aan alle HR processen om zo effectief mogelijk al onze locaties te ondersteunen en te adviseren op HR gebied. 

Jouw profiel:


Om deze rol goed vast te pakken en uit te voeren hoef je geen geneesheer te zijn, wel heb je empathisch vermogen, roep jij vertrouwen op bij anderen en heb je doorzettingsvermogen. Belangrijk dat je ondernemend bent en stevig in je schoenen staat. Jouw gespreksvoering gaat vlot en spontaan en je blijft rustig als het hectisch wordt. Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en accuraat terwijl je meerdere werkzaamheden tegelijk uitvoert. Daarnaast zien we graag terug;


  •      HBO werk- en denkniveau;
  •      Ervaring op een allround HR afdeling of specialisatie verzuim 2-3 jaar;
  •      Kennis van Wet Verbetering Poortwachten;
  •      Je bent in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren waarbij je gedreven
        bent om constant op zoek te gaan naar verbetering;
  •     Je hebt een hands-on instelling en wordt enthousiast van de combinatie van            operationele werkzaamheden en advieswerkzaamheden. 

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende HR baan in een enthousiast team van collega's waar ook jouw spontaniteit welkom is. GVT is een vooruitstrevende organisatie waar we informeel en met veel plezier samenwerken. In deze baan krijg je te maken met dagelijkse uitdagingen en ben je samen met het team ook constant bezig met het optimaliseren van HR binnen GVT Group of Logistics. Het betreft een functie voor 32/40 uur per week met een marktconform salaris. Afhankelijk van je werkervaring ligt het salaris tussen de €2.400 - €2.900 bruto per maand. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85