PLANNER INLAND RAILPORT


Ben jij een echte regelaar met een sterke persoonlijkheid, hebben stress en drukte weinig tot geen effect op jou? Wil jij de Tilburgse Railport laten groeien? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

JOUW WERKZAAMHEDEN

Dagelijk zorg jij dat de juiste containers op het juiste tijdstip bij onze klanten worden afgeleverd en/of opgehaald. Je werkt in teamverband samen met je collega planners om te zorgen dat hiervoor de planning zo efficiënt mogelijk is. Daarnaast heb je heel nauw contact met je collega reachtracker machinisten, chauffeurs en rangeerders, om te zorgen dat alles ook zo efficiënt mogelijk verloopt gedurende de dag. 

Als Inland Planner bij de Railport heb je een lekker drukke functie met veel afwisseling en leuke contactmomenten met verschillende partijen. De Railport in Tilburg is een unieke locatie om te mogen werken.    

JIJ BENT...

...iemand waar wij op kunnen bouwen en vertrouwen. Als collega ben je in staat om zelfstandig, snel en correct beslissingen te nemen. Een échte teamplayer, die duidelijke prioriteiten stelt, waardoor tijd en middelen optimaal benut worden. Zelfs in moeilijke en hectische situaties blijf je kalm, kun je gestructureerd blijven werken, behoud je het overzicht en blijf je positief. Jouw persoonlijkheid vinden wij heel belangrijk en daarnaast zien we ook graag affiniteit met de branche Transport & Logistiek. Wij vragen van jou een MBO+/HBO werk- en denkniveau. 

Een functie in de transport vraagt altijd om flexibiliteit. Jouw werkdagen zijn om de week verschoven met een vroege en een late dienst, waarbij je de ene week van 05.00 tot 14.00 uur en de andere week van 09.30 tot 18.30 uur werkt. 

WIJ BIEDEN

Wij bieden een afwisselende en flexibele fulltime baan met doorgroei mogelijkheden in een vooruitstrevende en familiair bedrijf waarin we op een informele manier en met plezier samenwerken. Voor deze functie wordt jou een intern opleidingstraject geboden. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beloning vindt plaats conform CAO BGV, afhankelijk van opleiding en ervaring.WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69