JUNIOR TRANSPORTPLANNER


Ben jij een echte regelaar met een sterke persoonlijkheid, hebben stress en drukte weinig tot geen effect op jou? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als Junior Planner ga je je bezig houden met de truck control. Onder leiding van de transportplanners ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de ritten en het materiaal in de Benelux. Jij zorgt voor tijdige instructies aan onze chauffeurs, reageert accuraat op alle voorkomende calamiteiten gedurende de dag en schakelt waar nodig met de customer service.

Je werkt aan een mooi bedrijfsresultaat, en als planner heb je ook indirect invloed op een tevreden klant. Lopen alle transporten op rolletjes? Dan heb jij je doel bereikt! Dat geeft iedere dag opnieuw voldoening.

Het gaat om een fulltime functie. 

WIJ VRAGEN 


Je hebt affiniteit met transport, staat aan het begin van je carrière en wilt je ontwikkelen als planner in de transportbranche. Je bent iemand waar wij op kunnen bouwen en vertrouwen. Een échte teamplayer die beschikt over een natuurlijke zelfstandigheid waardoor je snel en correct beslissingen kunt nemen. Je krijgt ruimte om te groeien en je te ontwikkelen tot transportplanner. In hectische situaties blijf je kalm en positief en zoek je naar de best mogelijke oplossing. Bovendien ben je communicatief vaardig en stel je duidelijk prioriteiten in je werkzaamheden. 

JE BESCHIKT OVER


 •      Opleidingsniveau MBO+ of HBO;
 •      Sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden,
       zowel Nederlands als Engels;     
 •      Affiniteit met computer en IT systemen is een must.

  WIJ BIEDEN


  Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een vooruitstrevende en groeiende organisatie waarin we op een informele manier met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt in de praktijk opgeleid tot transportplanner en krijgt de kans om verschillende aspecten van transport en logistiek te leren kennen. Beloning vindt plaats conform CAO BGV, afhankelijk van opleiding en ervaring.


  WERKEN BIJ GVT


  Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

  Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

  CONTACT


  GVT Group of Logistics
  Afdeling Personeelszaken
  Gesworenhoekseweg 4
  5047 TM Tilburg

  +31 (0) 13 583 85 85

  +31 (0) 6 11 04 80 69