MEDEWERKER TRANSPORT ADMINISTRATIE


Als medewerker transport administratie ben je een belangrijke ondersteuning van de transportplanning in de avonddienst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden ten behoeve van de afdeling. Je zorgt ervoor dat alle ritadministratie die van de dag terugkomt in orde is. Je maakt alles compleet zodat de afdeling facturatie er verder mee kan. Je ontvangt de ritadministratie van de chauffeur dus je bent ook het aanspreekpunt voor vragen, helpt waar je kan of zorgt ervoor dat de juiste collega de informatie krijgt. Daarnaast ben jij degene die de ritdossiers voor de volgende werkdag in orde maakt voor alle chauffeurs. Je zorgt ervoor dat gegevens juist, volledig en tijdig verwerkt worden. 

Waarover je moet beschikken


  •      Je bent een aanpakker en ziet het werk liggen
  •      Je kunt zelfstandig werken
  •      Je bent accuraat en nauwkeurig
  •      Je kunt goed samenwerken
  •      Goede communicatieve vaardigheden
  •      Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  •      Affiniteit met logistiek en transport

Wij zoeken een collega die het fijn vind om iedere avond te werken en er voor te zorgen dat op accurate wijze alles in orde is voor de volgende dag. Je bent een belangrijke schakel in het team. Daarnaast vragen wij flexibiliteit om ad hoc werkzaamheden snel op te kunnen pakken. 

Wat wij bieden


Een informele werksfeer en werkzekerheid in een groeiende organisatie. We bieden je in deze functie en marktconform salaris. Het betreft een fulltime functie in de avond met werktijden van 16.00 uur - 01.00 uur. Overwerk komt voor in deze rol. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85