MEDEWERKER TRANSPORT ADMINISTRATIE


Word jij graag uitgedaagd en wil je groeien in de transport en logistiek? Ben je nauwkeurig en wil jij jouw talenten laten zien binnen een groeiende logistiek dienstverlener? Dan ben jij de nieuwe medewerker die wij zoeken!

Je bent verantwoordelijk voor de afronding van de rittenadministratie van onze chauffeurs. Je controleert de administratie van onze chauffeurs, daar waar er gegevens ontbreken of niet correct zijn neem je contact op met de chauffeur. Samen zorg je voor een compleet dossier. Vervolgens verwerk je alles in de diverse systemen zodat alles klaar staat voor de facturatie. 

Deze functie is een ideale opstap in de transport branche. We houden van medewerkers met ambitie, zij die net even een stapje extra willen zetten om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Je mag meedenken en werken aan verbeteringsslagen. 

We zijn op zoek naar een medewerker voor 40 uur in de week. Eventueel is 32 uur bespreekbaar.   

Waarover je moet beschikken


  •      MBO werk- en denkniveau
  •      Affiniteit met transport en logistiek
  •      Verantwoordelijkheidsgevoel en klantvriendelijk
  •      Je kunt nauwkeurig en accuraat te werk gaan
  •      Flexibel, in werkzaamheden en werktijden
  •      Een proactieve houding

Wat wij bieden


In deze rol krijg je verantwoordelijkheid en vrijheid. Wanneer je veel van jezelf laat zien zijn er veel doorgroeimogelijkheden en heb je de kans om alle aspecten van transport en logistiek te leren kennen. We bieden je in deze functie een marktconform salaris bij een moderne en vooruitstrevende organisatie.


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85