MEDEWERKER VEILIGHEID & KWALITEIT 


Samen met je collega Quality Manager ben jij de specialist op het gebied van veiligheid en kwaliteit van en op onze locaties (transport en warehouse locaties en terminals) binnen Nederland. Je gaat diverse projecten aanpakken die op de plank liggen. Daarnaast zet de groei van onze organisatie door dus moeten we ons ook voorbereiden op nieuwe werkprocedures met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en beveiliging. Jij bent hier de kartrekker in en spart hierover met de Quality Manager. Je weet de richtlijnen te bepalen, de procedures op papier te zetten en over te brengen naar je collega’s die er dagelijks mee moeten gaan werken.

Jouw functie

Jouw diversiteit aan taken bestaat uit:

 •     Opstellen en onderhouden van benodigde procedures binnen de                     gestelde normen van divers kwaliteitssystemen(TAPA FSR, ISO22000,           AEO en GMP+) en controleren of de procedures worden opgevolgd;
 •      Begeleiden van externe auditoren, zelfstandig interne audits uitvoeren,
       opstellen van rapporten met knelpunten en aanbevelingen, coördineren
       van opvolging
  van acties bij audits;
 •      Coördineren van uitvoering van het algehele safetybeleid (arbo veiligheid       en BHV), opstellen van de juiste procedures, voldoen aan wet- en                     regelgeving, controle van de organisatie op de naleving van                                 vergunningsvoorschriften;
 •      Ontwikkelen en organiseren van diverse trainingen en voorbereiden van
       presentaties ter verhoging van hetkwaliteits- en veiligheidsbewustzijn
       
  van management en medewerkers in de organisatie;
 •      Onderhouden en begeleiden van externe contacten zoals auditoren en
       inspectiediensten;
 •      Rapporterenover de status van vergunningen, veiligheid, milieu,
       beveiliging en duurzaamheid richt jouw collega en management.

Wat vragen en verwachten wij van jou?

Wij willen ons team uitbreiden met een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Als collega wil jij het verschil maken en waarde toevoegen aan onze groeiende organisatie. Je voert je werk zelfstandig uit met een goede hands-on mentaliteit. Je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt in een logistieke werkomgeving en met het implementeren van diverse kwaliteitssystemen.

Jij hebt HBO werk- en denkniveau en een opleiding richting veiligheidskunde. Kennis van en ervaring met douane wetgeving is een pré. Je bent een daadkrachtig persoon die sterk is in communicatie, collega’s kan overtuigen en draagvlak weet te creëren. Naast de Nederlandse taal vragen wij ook een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende baan in een moderne en vooruitstrevende organisatie waarin we informeel en met een gezonde dosis humor samen hard werken aan een gezamenlijk doel. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het betreft een dienstverband voor 32/40 uur per week met een marktconform salaris. 
WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69