MONTEUR

Voor het wagenpark van GVT Group of Logistics, bestaand uit ongeveer 600 getrokken en trekkende eenheden, zoeken wij een monteur met kennis van carrosseriebouw of autotechniek. Samen met andere collega ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en representativiteit van het wagenpark van GVT Group of Logistics.  


Wij vragen

Je hebt een afgeronde monteurs of autotechnicus MBO opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functie. Je hebt kennis van carrosseriebouw of autotechniek en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Daarnaast heb je een pro-actieve instelling en ben je niet bang om met verbetervoorstellen te komen. Je kunt zelfstandig werken en bent communicatief vaardig. Daarnaast ben je leergierig en bereid om dat stapje meer te zetten. 

Wij bieden

Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende baan in een modern en vooruitstrevend familiair bedrijf waarin we informeel en met plezier samenwerken en waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het betreft een dienstverband van 40 uur per week met een marktconform salaris.  


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85