ONDERHOUDSMONTEUR TILBURG


Heb jij ervaring als monteur? Wil jij werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek? Lees snel verder!

Voor het wagenpark van GVT Group of Logistics bestaand uit ongeveer 600 getrokken en trekkende eenheden, zoeken wij een monteur met kennis van carrosseriebouw of autotechniek. Samen met twaalf andere collega's ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en representativiteit van het wagenpark van GVT Group of Logistics. De werkzaamheden binnen zijn erg afwisselend. Je hebt te maken met veel standaard reparaties zoals beurten en apk. Daarnaast hebben we het herstellen aan onze voertuigen ook in eigen beheer. Af en toe knappen we ook een oplegger of terminal trekkers helemaal op zodat ze een tweede leven in kunnen gaan. Houd jij van afwisseling en techniek? Wij hebben genoeg uitdagingen voor jou! Je werkt dagelijks in teamverband maar er zijn ook werkzaamheden waarbij je zelfstandig werkt. Uiteindelijk zijn we  met alle collega's verantwoordelijk voor het wagenpark. Onze instelling is ook wel: één team één taak. 

Dagelijks werk je van 08:00-18:00. Echter heb je één keer in de zes weken pieper dienst en dan is de dienst van 05:00-15:00. 

Naast hard werken bieden we ook gezelligheid met je collega's. We hebben een personeelsvereniging waarbij jij je kunt aanmelden en daarnaast organiseren we onderling genoeg uitjes. 

Wat wij bieden


Je hebt een afgeronde MBO opleiding met minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van carrosseriebouw of autotechniek en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Daarnaast heb je een pro-actieve instelling en ben je niet  bang om met verbetervoorstellen te komen. Bent jij flexibel en niet bang om vies te worden? Deze functie is op jouw lijf geschreven!  

Wat wij bieden


Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende baan in een goede informele werksfeer. Het betreft een dienstverband van 40 uur per week met een marktconform salaris. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69