PLANNER INLAND BTT


Ben jij een echte regelaar met een sterke persoonlijkheid, hebben stress en drukte weinig tot geen effect op jou? Wil jij de Tilburgse haven laten groeien? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

JOUW WERKZAAMHEDEN

Als Inland planner ben verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de klantenritten van en naar de terminal, de last mile! Jij deelt de ritten zo efficiënt mogelijk in, je overlegt continue met je collega’s op de andere locaties en je collega’s die met andere planningen bezig zijn. Zodat jullie samen tot de meest efficiënte planning komen. Je verstrekt daarnaast de juiste informatie aan chauffeurs, rangeerders en de machinisten op de terminal zodat zij aan de slag kunnen en blijven. Je helpt de klanten (chauffeurs van onze opdrachtgevers) aan de gate house, je verstrekt de juiste papieren, geeft informatie over waar men containers moet op- of afzetten op de terminal. Als Inland Planner bij BTT heb je een lekker drukke functie met veel afwisseling en leuke contactmomenten met verschillende partijen.

WIJ VRAGEN

Je bent iemand waar wij op kunnen bouwen en vertrouwen. Als onze collega ben je in staat om zelfstandig, snel en correct beslissingen te nemen. Een échte teamplayer, die duidelijke prioriteiten stelt, waardoor tijd en middelen optimaal benut worden. Zelfs in moeilijke en hectische situaties blijf je kalm, kun je gestructureerd blijven werken, behoud je het overzicht en blijf je positief. We kunnen op jou rekenen! Als dit jouw persoonlijkheid is zijn we al heel blij echter zou het wel heel fijn zijn als je daarnaast ook affiniteit hebt met de containerbranche. Weet jij welke verschillende containers er zijn, wat een schuiver of een high cube is? Kom het ons vertellen.

Een functie in de transport vraagt altijd om flexibiliteit. Jouw werkdagen zijn om de week verschoven. Werk je in de middag/avond ben je vooral bezig met de ritplanning voor de volgende dag. Daar waar je in de dagdienst meer bezig bent het begeleiden van de ritten en met het aansturen, controleren en coachen van de chauffeurs en de rangeerders. 

WIJ BIEDEN

Wij bieden een afwisselende en flexibele fulltime baan met doorgroei mogelijkheden in een vooruitstrevende en groeiende organisatie waarin we op een informele manier en met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beloning vindt plaats conform CAO BGV, afhankelijk van opleiding en ervaring.WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85