PLANNER

 

Ben jij een echte regelaar met een sterke persoonlijkheid, hebben stress en drukte weinig tot geen effect op jou? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de ritten en het materiaal in de Benelux. Met het team regelen jullie een zo efficiënt mogelijke planning en de tijdige instructies aan onze chauffeurs. Je werkt aan een mooi bedrijfsresultaat en als planner heb je ook indirect invloed op een tevreden klant. Lopen alle transporten op rolletjes? Dan heb jij je doel bereikt! Dat geeft iedere dag opnieuw voldoening. 

Je werkt fulltime in een twee ploegendienst bestaande uit een dag dienst en een avond dienst. Tijden: 07:00-15:00 en 15:00-23:00

JE WERKZAAMHEDEN

 

 •      Beoordeling en acceptatie van de transportopdrachten;
 •      Vastleggen van opdrachten in het TMS systeem;
 •      Oplossen van alle voorkomende calamiteiten op de weg;    
 •      Het beheren en op de juiste wijze gebruik maken van documenten en de wettelijke vergunningen/ontheffingen m.b.t. het transport.

WIJ VRAGEN 

 

Je hebt affiniteit met transport, staat aan het begin van je carrière en wilt je ontwikkelen als planner in de transportbranche. Je bent iemand waar wij op kunnen bouwen en vertrouwen. Een échte teamplayer die beschikt over een natuurlijke zelfstandigheid waardoor je snel en correct beslissingen kunt nemen. Je krijgt ruimte om te groeien en je te ontwikkelen tot transportplanner. In hectische situaties blijf je kalm en positief en zoek je naar de best mogelijke oplossing. Bovendien ben je communicatief vaardig en stel je duidelijk prioriteiten in je werkzaamheden. 

JE BESCHIKT OVER

 

 •      Opleidingsniveau MBO niveau 4;
 •      Enige werkervaring als planner;
 •      Sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden,
       zowel Nederlands als Engels;     
 •      Affiniteit met computer en IT systemen is een must.

  WIJ BIEDEN


  Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een vooruitstrevende en groeiende organisatie waarin we op een informele manier met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt in de praktijk opgeleid tot transportplanner en krijgt de kans om verschillende aspecten van transport en logistiek te leren kennen. Beloning vindt plaats conform CAO BGV, afhankelijk van opleiding en ervaring.

  WERKEN BIJ GVT


  Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

  Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

  CONTACT


  GVT Group of Logistics
  Afdeling Personeelszaken
  Gesworenhoekseweg 4
  5047 TM Tilburg

  +31 (0) 13 583 85 85