RANGEERCHAUFFEUR APELDOORN

Als rangeerder draag je zorg voor het zo efficiënt mogelijk aankoppelen, verrijden en afkoppelen van opleggers op ons bedrijfsterrein. Ook pendel je tussen onze locatie en die van onze klanten om opleggers op te halen. Je rijdt met een terminaltrekker en diverse opleggers en manoeuvreert efficiënt en handig bij het aan- en afkoppelen. Daarnaast pak je ook enkele crossdock werkzaamheden op zodat je werkdag niet verveelt! Je werktijden liggen tussen 16:00 en 00:00 uur, het betreft een fulltime functie. 


Je taken

Naast het verplaatsen van de trailers, houdt je je ook bezig met het correct administratief afhandelen van de opdracht. Ook communiceer je tijd en helder met je collega's en klanten en volg je de regels goed op.

Waarover je moet beschikken

  •      MBO werk- en denkniveau
  •      Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B inclusief T-rijbewijs
  •      Je bent een aanpakker en bereid om een extra stap te zetten indien nodig
  •      Je bent flexibel in werktijden 
  •      Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal

Wat wij bieden


Een goede informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. Je krijgt de kans om verschillende aspecten van transport en logistiek te leren kennen in een vooruitstrevende organisatie. Wij bieden een marktconform salaris en eventuele overuren worden beloond volgens CAO Beroepsgoederenvervoer.
WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85