REACHTRUCKCHAUFFEUR


Als reachtruckchauffeur (warehouse medewerker) draag je zorg voor het verzamelen van goederen in het warehouse en het verplaatsen van goederen met behulp van een reachtruck en elektrisch palletwagen. Daarnaast zorg je voor het verzendklaar maken en controleren van goederen. Verder verricht je algemene warehousewerkzaamheden en ondersteun je de voorman in het warehouse. Je bent als team verantwoordelijk om alle orders op tijd klaar te hebben zodat ze geladen kunnen worden. De werktijden zijn in 2-ploegen, tussen 06:00 uur tot 23:00 uur.

JOUW PROFIEL


Je bent gemotiveerd en hebt oog voor detail en precisie. Daarnaast werk je graag in een team en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en initiatief. Je hebt dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit, en zet je moeiteloos een stap extra. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en je beschikt over een reachtruck certificaat. 

WIJ BIEDEN


Wij bieden een fulltime baan in een modern en vooruitstrevend bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer.


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85