TEAMLEIDER CROSSDOCK


Ben jij de aanpakker op het crossdock en kan jij goed leidinggeven aan je team? Dan ben jij de teamleider die wij zoeken! Als teamleider crossdock ben je verantwoordelijk voor een optimale goederenstroom binnen de diverse deelprocessen, rekening houdend met alle productieve en kwalitatieve normen. Je bewaakt de voortgang en voert controles uit. Daarnaast stuur je de medewerkers aan en zorg je voor het inwerken, coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en. Ook ben jij het aanspreekpunt voor chauffeurs op het crossdock en steek je hier ook de handen uit de mouwen wanneer dit nodig is. Als teamleider crossdock werk je in de dagdienst en nachtdienst

Wij zoeken


  •      Minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie
  •      Je kan zelfstandig maar ook in teamverband werken
  •      Jij kan goed prioriteiten stellen en schrikt niet van ad hoc werkzaamheden
  •      Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
  •      Je moet bereid zijn om in verschoven diensten te werken. 

Wij bieden


Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een vooruitstrevend en familiair bedrijf waarin we met plezier met elkaar samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beloning vindt plaats conform CAO. Het betreft een fulltime functie. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85