TRANSPORT COÖRDINATOR ALKMAAR


Als Transport Coördinator ben je de schakel tussen de transportafdeling (planning, crossdock en customer service) en het management. Je bent de coach op de afdeling (5 collega's) en je bent indirect verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van onze chauffeurs (ca. 60 collega's). Verder geef je invulling aan het transportbeleid en zorg je voor de implementatie en naleving ervan op jouw afdeling. Bovendien denk je continu mee over verbetermogelijkheden en draag je zorg voor optimale inzet van mensen, middelen en processen. Je monitort de dagelijkse KPI's, bespreekt deze en stuurt bij waar nodig. Je zorgt voor de juiste drive op de vestiging en met deze drive ben je ook betrokken bij het werving- en aannameproces. Je stelt diverse rapportages op om de werkzaamheden te monitoren en rapporteert hierover aan de vestigingsmanager.    

HET PROFIEL


Voor deze functie zoeken wij een ondernemende en besluitvaardige people manager. Je bent resultaatgericht en vindt het een uitdaging om verbeteringen te realiseren. Naast dat je een helikopterview hebt, ben je ook hands-on om je collega's te helpen en te motiveren. Belangrijk daarbij is jouw ruime ervaring in de transport & logistiek. We vragen uitstekende communicatieve vaardigheden en een HBO werk- en denkniveau.

WIJ BIEDEN


Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een modern en vooruitstrevende familiair bedrijf waarin we informeel en met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het betreft een fulltime dienstverband met een marktconform salaris. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69