TRANSPORTPLANNER ALKMAAR


GVT Transport & Logistics Alkmaar b.v. is onderdeel van GVT Group of Logistics GVT Alkmaar maakt daarbij onderdeel uit van het Benelux distributie netwerk van GVT. Vanuit de vestiging in Alkmaar wordt er met circa 60 trucks op meer dan 1000 adressen dagelijks geleverd. Er wordt gereden met bakwagens (voornamelijk in de regio), trekkers-opleggers (Benelux) en LZV voertuigen (pendel werkzaamheden dag/avond/nacht) 

Jij weet hoe het er aan toe gaat op een drukke dag als planner. Jij houdt tussen alle hectiek je hoofd koel. Als Transportplanner ben jij met twee andere collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse planning. In een wisseldienst verzorg je door middel van het geautomatiseerde plansysteem de ritplanning van de eigen trucks en charters. De andere week draag je zorg voor een juiste uitvoering van de planning. 

Als planner bij GVT ben je iemand die in teamverband dagelijks bezig is met het neerzetten van een goede performance naar de klanten en het behalen van een mooi bedrijfsresultaat. Ben jij een echte teamplayer? Iemand die het leuk vindt om te werken met plansystemen en bovendien iemand die kennis van zaken heeft? Solliciteer direct en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

WIJ VRAGEN


  •      Opleidingsniveau MBO+ of HBO;
  •      Je werkt nauwkeurig en bent pro-actief;
  •      Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als transportplanner;
  •      Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van transport;
  •      Je bent bereid te werken in verschoven diensten van 07:00-16:00 en 15:00-00:00;
  •      Ervaring met TMS en PTV Route Optimiser is een pré.

WIJ BIEDEN


GVT is een modern en goed georganiseerd logistiek dienstverlener, er is een duidelijke visie aanwezig waarbij er veel aandacht is voor de medewerker. In de rol van planner krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Wanneer je veel van jezelf laat zien zijn er veel doorgroeimogelijkheden en heb je de kans om alle aspecten van transport en logistiek te leren kennen. We bieden in deze functie een salaris tussen 2.600 en 3.100 per maand o.b.v.. ervaring. 


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85