WAREHOUSE PLANNER VEENDAM


Ben jij een échte regelaar? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Als warehouseplanner ben jij verantwoordelijk voor de waarborging en de vertaling van alle GVT warehouse jaardoelstellingen naar hun dagelijkse logistieke activiteiten. De Warehouse Planner draagt zorg voor het op een correcte en efficiënte wijze uitvoeren van de dagelijkse logistieke planning van de in-, opslag en uitgaande goederenstroom van alle GVT Group of Logistics relaties. Wij verwachten van de Warehouse planner een proactieve, positieve houding alsmede een flinke dosis hands-on mentaliteit. De Warehouse Planner is in staat om verbeterprocessen te initiëren en hierin een voortrekkersrol te vervullen.

WIJ VRAGEN


Wij kunnen op jou bouwen en vertrouwen. Je bent iemand die in staat is om zelfstandig snel en correct beslissingen te nemen. Je bent een échte teamplayer. Je stelt duidelijke prioriteiten, waardoor tijd en middelen optimaal benut worden. Ook houd je toezicht op het halen van afspraken en de kpi’s. Zelfs in moeilijke en hectische situaties blijf je kalm, objectief en positief. 

JIJ BESCHIKT OVER

  •      Goed analytisch vermogen v.w.b. het doorgronden van processen;
  •      HBO denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie;
  •      Het vermogen om innovatief te denken en dit te vertalen in actiedoelen;
  •      Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, van de Nederlandse en             Engelse taal;
  •      Je hebt kennis van Office, WMS, WCS & MHS systemen;

WIJ BIEDEN


Onze locatie in Veendam wordt groter en jij gaat mee werken aan het neerzetten van juiste werkprocessen vanuit locatie Veendam. Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een vooruitstrevend en bedrijf waarin we met plezier samenwerken. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beloning vindt plaats conform CAO BGV, afhankelijk van opleiding en ervaring.WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85