VACATURES WAREHOUSE

Zie je een vacature die jou aanspreekt? Klik dan op 'bekijk vacature' voor meer informatie.

WAREHOUSE

GVT beschikt over meer dan 175.000 m2 warehouse ruimte in de geografisch gunstig gelegen plaatsen Tilburg, Apeldoorn, Alkmaar en Veendam. Vanuit deze locaties biedt GVT klantgerichte oplossingen op het gebied van Warehousing, Value Added Logistics en Supply Chain Management. De processen in de volledig geautomatiseerde warehouses van GVT verlopen uiterst efficiënt. Een sluitende administratie en volledige controle over de in- en uitgaande processen zijn gewaarborgd.

De warehouse ruimtes zijn uitgerust met de modernste middelen en technieken. De ruimtes zijn geschikt voor verschillende goederensoorten dankzij een gecontroleerd warmte systeem. Daarnaast zijn deze gecertificeerd met TAPA-A (dit certificaat onderschrijft dat de ruimtes aan de hoogst gestelde beveiligingseisen in de branche voldoen) en HACCP (dit certificaat heeft betrekking op de borging van de voedselveiligheid in de keten).


WERKEN BIJ GVT


Heb jij 'Passion for Logistics'? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69