BINNEN 10 WEKEN LEIDEN WIJ JE OP TOT CHAUFFEUR!

Chauffeur worden? Neem dan deel aan het unieke ID Logistics opleidingstraject tot chauffeur. De combinatie van 'training on the job', eigen lesvoertuigen en een eigen instructeur maken deze opleiding tot een groot succes!

 

Hoe ziet het traject er uit?

 

Als chauffeur in opleiding bij ID Logistics ga je allereerst kennis maken met het vak en rijd je een aantal dagen mee met een ervaren collega chauffeur. Je gaat ervaren wat een chauffeur van ID Logistics gedurende de dag doet en waar hij mee te maken krijgt. Natuurlijk kun je meteen een actieve bijdrage leveren door de chauffeur te helpen waar mogelijk. 

Tijdens je opleiding kun je ook gewoon werken. Je gaat aan de slag op een sprinter bakwagen (b-rijbewijs) of op het crossdock. Ga je op pad met de sprinter bakwagen doe je ervaring op als chauffeur, je maakt de kilometers op het asfalt en levert de bestellingen af bij onze klanten.  Op het crossdock zorg je ervoor dat de chauffeurs met een goed geladen vrachtwagen de weg op kunnen. Heel belangrijk want dat wil jij straks ook als jij zelf chauffeur bent!

Zodra je de theorie-examens hebt behaald, word je ingepland voor de praktijklessen met onze instructeur in onze eigen lesauto. Krijg je meteen een goed gevoel over de vrachtwagen waar je straks dagelijks mee gaat rijden. Je hebt ongeveer 4 dagen praktijk nodig om alles goed onder de knie te hebben en klaar te zijn voor het rijexamen C.

Binnen 10 weken je C-rijbewijs bij ID Logistics! Daar gaan we voor samen met jou. Heb jij je C-rijbewijs op zak dan kun je direct aan de slag.

Werkervaring nodig? Nee hoor, dat is niet nodig. Wij leiden je op en begeleiden je naar je droombaan. Jouw talent is voldoende!

Wat bieden wij?

 • Een baan met toekomst perspectief
 • Een informele werksfeer waar collega’s samenwerken aan kwaliteit
 • Een fulltime werkweek (parttime is ook mogelijk)
 • Doorgroeien naar CE Chauffeur
 • Salaris wat elke 4 weken netjes wordt uitbetaald
 • Inschaling salaris conform cao beroepsgoederenvervoer.

Wat vragen we van jou?

 • Dat je veel enthousiasme en positieve energie meeneemt
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is van belang
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B
 • Je kan een VOG overleggen en heb je geen aantekeningen op je rijbewijs

Ben jij overtuigd van een carrière als chauffeur bij ID Logistics? Dan is de beurt nu aan jou! Overtuig ons direct door te solliciteren of te mailen naar werken@gvt.nl .

Binnen 24 uur kun je een reactie verwachten. De selectieprocedure bestaat uit een gesprek, meerijdag en talentscan. Binnen een week weet jij of je ons team gaat versterken.

Wil jij eerst meer informatie? Ik vertel graag meer over deze opleiding en baan en beantwoord graag je vragen. Neem contact op met mij, Pleun, op 06-29394907

 

 

De voordelen van een opleiding via ID Logistics

 • Alle opleidingskosten volledig vergoed
 • Rijbewijs behalen binnen 10 weken!
 • Baangarantie
 • Salaris tijdens het opleidingstraject
 • Persoonlijke begeleiding

En verder ...


Tijdens het gehele traject zullen er regelmatig evaluatie- en begeleidingsgesprekken plaatsvinden en kan het traject hier en daar aangepast worden, passend bij jouw individuele ontwikkeling 

Aan het einde van het traject heb jij je rijbewijs C in je bezit. Bij ons zijn er mogelijkheden om na een half jaar je CE rijbewijs te behalen.

Het opleidingstraject van ID Logistics is mogelijk bij onze vestiging in Tilburg, Alkmaar en Apeldoorn.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande knop!

 

 

WERKEN BIJ ID LOGISTICS


Heb jij passie voor de logistiek? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


ID Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 29 39 49 07